Rakennusliikkeille

MATTO – PARKETTI – LAATTA – UIMAHALLIT – KYLPYLÄT

Toteutamme ammattitaidolla lattiapäällyste- ja laatoitusurakat!

Toimivaa kumppanuutta urakkaneuvottelusta alkaen

 • Reilut pelisäännöt
 • Avoimuus
 • Massoittelu ja materiaalin hallinta
 • Takaamme laadukkaan lopputuloksen
 • Hyvin suunniteltu on ajoissa valmis
 • Pidämme minkä lupaamme!
RALA Pätevyys Tammer-Lattiat

Tammer-Lattioilla on voimassa oleva RALA-pätevyys

Rakennusliikkeille

MATTO – PARKETTI – LAATTA – UIMAHALLIT – KYLPYLÄT

Toteutamme ammattitaidolla lattiapäällyste- ja laatoitusurakat!

Toimivaa kumppanuutta urakkaneuvottelusta alkaen

 • Reilut pelisäännöt
 • Avoimuus
 • Massoittelu ja materiaalin hallinta
 • Takaamme laadukkaan lopputuloksen
 • Hyvin suunniteltu on ajoissa valmis
 • Pidämme minkä lupaamme!
Laatu varmistetaan koko prosessissa
Varmistamme työn laadun prosessin jokaisessa vaiheessa yrityskohtaisen laatujärjestelmämme mukaisesti. Laadukas prosessi on edellytys laadukkaalle lopputulokselle.
Kumppanuutta projektin kaikissa vaiheissa
Annamme neuvoja, keskustelemme työmaiden ongelmakohdista ja kehitämme toimintaa yhdessä tilaajiemme kanssa koulutuksen ja 30 vuoden kokemuksen tuoman taidon pohjalta. Luotettava kokonaisnäkemys ja asiantuntemus käytössänne.
Työtä johtaa oma koulutettu työnjohtomme
Työkohteissamme kaikki voivat keskittyä omaan työhönsä. Työnjohtomme huolehtii, että oikeat materiaalit ovat ajallaan työmaalla ja työ tehdään aikataulun ja määräysten mukaisesti. Kohteet luovutetaan ensin sisäisesti ja sitten vasta tilaajalle huoltokirjaliitteineen ja ohjeineen.
Toimimme vastuullisesti
Huomioimme niin työturvallisuuden kuin ympäristön! RT:n jäsenyrityksenä olemme sitoutuneet yhteiseen työturvallisuustavoitteeseen. Kuulumme tilaajavastuu.fi:in.
Työn tekevät koulutetut ja kokeneet asentajat
Päivitämme jatkuvasti asentajiemme osaamista muuttuvien määräysten ja uusien materiaalien suhteen. Käymme läpi laatuasiat, mahdolliset laatupoikkeamat, palautteet ja työturvallisuusasiat kerran tai kaksi kertaa vuodessa järjestettävässä koulutuspäivässä.
Laatoitukset ammattitaidolla
Kaikilla laatoittajillamme on VTT:n märkätilan vedeneristäjän sertifikaatti.
Palveluna kumppaneillemme
Asukkaan halutessa yksilöllisen ratkaisun omaan asuntoonsa, etsimme nopeasti hänen toiveidensa mukaiset ratkaisut ja annamme muutostarjouksen.
Previous slide
Next slide

Pystymme huolehtimaan matto- ja parkettiurakoissa työnaikaisesta pölynsidonnasta!

Pölynhallinta Tammer-lattiat

Meiltä pölynhallinnan palvelut ja välineet

MYYMME AMMATTILAISTARVIKKEITA

Meiltä löydät matto- ja parkettimateriaalien lisäksi asennukseen tarvittavat ammattilaistyökalut. Tervetuloa tutustumaan liikkeeseemme myös Ce-merkkityihin, EMC-hyväksyttyihin imureihin suojaluokituksilla BIA, KaasuEX, K1 sekä ESD.

HOIDAMME PÖLYNHALLINNAN TARVITTAESSA

Tiloissa, joissa tehdään pölyäviä töitä, syntyy paljon hienojakoista, leijuvaa pölyä. Pöly kulkeutuu ympäri huoneistoa jos sitä ei oteta talteen alipaineistajalla. Me hoidamme tarvittaessa pölyn talteenoton Pullman Ermator Hepa H13 -suodattimilla varustetuilla alipaineistajilla. Käytössämme on Pullman Ermator alipaineistajat A600, A1000 ja A2000.

Hiontatöissä syntyy hienojakoista rakennuspölyä: siksi liitämme käytettäviin laitteisiin kohdepoiston. Kohdepoisto ja ylläpito- sekä jälkisiivous toteutetaan Hepa13- suodattimilla varustetuilla Pullman Ermanator –rakennusimureilla.

Palvelemme samasta varastosta niin ammattilaiset kuin kuluttaja-asiakkaat.

Suunnittelijoille

Materiaali- ja tuotetuki tuo helppoutta materiaalien valintaan

Liittyipä kysymyksesi toteutukseen, materiaalivalintoihin tai rakenteisiin, meiltä saat kokemukseen perustuvaa tietoutta tuotteista ja teknisestä toteutuksesta.
 
 

Showroom ja neuvottelutila

Palvelemme Pirkkalan Haikanvuoressa ja showroomiimme voit tulla tutustumaan matto- ja parkettimateriaaleihin. Laattavalikoima ei ole liikkeessämme esillä, mutta neuvomme kyllä laattamateriaaleihin liittyvissä kysymyksissä mielellämme!

Neuvottelutila showroomimme yhteydessä on varattavissa aukioloaikojen puitteissa. Neuvottelutila soveltuu asiakastapaamisiin suunnittelijoille ja arkkitehdeille. Samalla pääsette vertailemaan materiaalimalleja sekä ammattitaitoinen henkilökuntamme on saatavilla.